*****Bun venit pe site-ul nostru!! Stim ca ai o inima mare si ca vei vrea sa ne dai o mana de ajutor... hai nu ne dezamagi si demonstreaza-ne ca nu ne-am inselat in privinta ta.*****

    
      Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de beneficiarii acestui site. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a acestora. Toate drepturile sunt rezervate.

      Utilizarea adecvata a logo-ului, graficii sau textului acestui site se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nicio alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterioara.

      Pentru a folosi serviciile suplimentare sau pentru a avea acces la la informatii in afara celor cu caracter public, oferite de site-ul www.salvaticainii.com, va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra in sectiunea de "Contact" sau scriind un email la adresa: salvaticainii@yahoo.com.

      Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui personalul, persoanele ce intra in contact prin acest site cat si realizatorii sai. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

      Beneficiarii cat si realizatori initiali ai acestui site nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Este strict interzis sa legati acest site cu alte site-uri sau invers, fara ca in prealabil sa aveti permisiunea noastra scrisa.

      Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in urmatorii termeni si conditii (amintite mai sus), pe care tu ca utilizator le accepti prin contactarea si folosirea acestuia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.

      In speranta ca, tu ca utilizator al acestui site, vei respecta conditiile si termenii stipulati mai sus, va dorim navigare placuta si pentru eventualele intrebari/comentarii folositi pagina de "Contact" a acestui site.
Cauta:


Slide Show
***************Sondaj :
Cum considerati
modificarea legii
privind protectia
animalelor?
Excelenta
Buna
Rea
Nu stiu