*****Bun venit pe site-ul nostru!! Stim ca ai o inima mare si ca vei vrea sa ne dai o mana de ajutor... hai nu ne dezamagi si demonstreaza-ne ca nu ne-am inselat in privinta ta.*****

    Dorim sa multumim persoanelor care ne-au fost alaturi in actiunile intreprinse pentru cateii din Adapostul Santuhalm :

Diferenta majora dintre cum arata inainte (in stanga) si acum arata in prezent (in dreapta), constienti fiind ca va mai fi nevoie de foarte multe lucruri ca sa le putem oferi cat de cat conditiile optime de convietuire a cainilor aflati in adapostul Santuhalm:


In trecut In prezent
    Schimbare evidenta si ajutorul persoanelor ce au avut inima mare si s-au gandit si la sufletele canine, promitand, ca si pe viitor ne vom putea baza pe ajutorul si sprijinul dumnealor nemijlocit.
    Asa cum au promis cu putin timp, asa au si facut. Datorita acestui fapt, acum, adapostul are o baie noua, iar holurile au fost renovate, dupa cum se poate vedea si in pozele de mai jos. Si asta numai doamnei Dinu Terezia, care si de aceasta data s-a oferit a ne ajuta. Si pe aceasta cale dorim sa ii multumim din nou.

Modificarile recent avut


   
   

Mesterii ce ne-au ajutat


   
   


Voluntariat

    Sa nu uitam si persoanele ce isi ofera sprijinul benevol, caci si fara ajutorul dumnealor ne-ar fi fost enorm de greu. Din motive ce tin de dorinta dumnealor de a ramane in anonimat, le prezentam doar prenumele: Terezia, Antonela, Iulia, Ani, Violeta, Otti, Calin.

            


Cauta:


Slide ShowSondaj :
Cum considerati
modificarea legii
privind protectia
animalelor?
Excelenta
Buna
Rea
Nu stiu