*****Bun venit pe site-ul nostru!! Stim ca ai o inima mare si ca vei vrea sa ne dai o mana de ajutor... hai nu ne dezamagi si demonstreaza-ne ca nu ne-am inselat in privinta ta.*****

    Sa adoptam un caine comunitar, un caine al strazii, un caine fara rasa? Pentru unii, aceste intrebari au categoric un raspuns afirmativ si asta deoarece un asemenea catelus ne poate fi in acelasi timp si o excelenta companie si un bun paznic pentru teritoriul care i-a devenit casa. Acesti catei nu–si vor ataca stapanii deoarece nu dezvolta instinct agresiv asupra stapanilor (celor care l-au adoptat);

    Acesti catei vor avea o mare recunostiinta pentru cei care le ofera ingrijire, hrana si dragoste. Aceste lucruri sunt foarte importante pentru ei, in special mangaierea, dragostea de care cainele adoptat va beneficia in noua familie. Din Adapostul de caini Santuhalm s-au adoptat in anii 2006 si 2007 aproximativ 60 de caini atat de familii din Deva, cat si de familii din imprejurimi, in special de la sate; familii care au avut nevoie de un caine de curte, dar si de un caine de companie.

    !!! Atentie: Pentru cei interesati, cateii din Adapostul Santuhalm se ofera spre adoptie in mod gratuit, vaccinati, deparazitati si sterilizati !!!

Clarita a fost abandonata gestanta si cu rani la picior langa Cerna , piciorul i-a fost amputat pentru a salva viata catelusei. Are un sufletel plin de iubire, a adoptat inca un puiut ramas fara mamica, avand grija de el la fel ca de puiul ei . Dar ironia soartei a facut ca puisorul fatat de ea sa nu reziste bolii . Singura ei consolare a ramas puisorul adoptat . Este o catelusa pasnica , curata si are nevoie de o familie iubitoare.

Vanessa - femela ≈ 3 ani , plina de veselie si energie ; potrivita intr-o curte spatioasa.

Cinimini jr. - mascul ≈ 1 an , vesel , iubitor si plin de energie.

Bibica femela 1 an , este o luptatoare a supravietuit bolilor si interperiilor.

Lupicu – mascul ≈ 4 ani , iubitor de copii , un caine potrivit la curte.

Roscuta – femela ≈ 2 ani , a fost adusa seara de hingheri , iar a doua zi dimineata in cusca mai erau inca 6 puisori fatati peste noapte. Din pacate un singur pui a scapat . Este o catelusa iubitoare, pasnica , de talie mica , potrivita si intr-un apartament.

Negruta – femela ≈ 4 ani , o catelusa plina de energie , iubitoare , pasnica ; potrivita si unei familii cu copii la curte.

Albuta – femela ≈ 3 ani , o catelusa frumoasa , linistita , potrivita atat la curte cat si intr-un apartament mai mare.

Fetita – femela ≈ 4 ani , fire vesela , iubitoare , jucausa , o companie excelenta petru copii.

Pestrita - femela ≈ 2 ani de talie mica – mijlocie potrivita si pentru un apartament.

Mosu - mascul, un caine pasnic potrivit unei familii iubitoare.

Pintenut – mascul, 4 ani, un catelus de talie mijlocie tare iubitor si plin de energie.

Betty – femela, 4 ani, de talie mica, potrivita si intr-un apartament.

Dino – mascul , a fost adus la adapost pentr sterilizare cu inca 2 cateluse, insa el nu a mai fost luat inapoi . Este un catel jucaus , de talie mijlocie , cu un colorit interesant.

Codruta – femela, ≈ 5 ani, o catelusa adusa de hingheri de langa Primarie, este potrivita unei case.


    Acestia sunt doar cativa dintre cei peste 400 de caini de la adapost. Pentru a gasi catelusul potrivit familiei dvs va asteptam sa-i vedeti pe toti, pentru ca atractia dintre om si caine se produce pe viu, la contactul direct. Suntem convinsi ca si ei isi vor gasi o familie unde sa fie fericiti si iubiti, asa cum si alti catelusi au gasit si acum sunt fericiti si multumiti, rasplatind familia adoptiva cu toata dragostea si recunostiinta unui suflet curat.

        


Cauta:


Slide Show
***************Sondaj :
Cum considerati
modificarea legii
privind protectia
animalelor?
Excelenta
Buna
Rea
Nu stiu